Black&White

blCK nd white

Black&White je nestárnoucí klasikou. Černá a bílá jsou jako den a noc, naprosto odlišné, společně však vytváří dokonalou symbiózu. Black&White patří mezi trend, který nebyl a nebude out. Využití potenciálu těchto dvou barev je trefou do černého.

 

Black&White je nesmrtelná kombinace

Black&White sluší všem generacím, je vhodná ke každému ročnímu období a lahodí jakémukoliv typu postavy. Záleží na každém jedinci, zda zvolí elegantní, ležérní či sportovní oděv, u černo bílé kombinace je možné cokoliv.

 

Pro milovníky pestrobarevného oblečení a různých neobvyklých kreací se může zdát nudnou. Něco, co se objevuje stále dokola, avšak tímto způsobem to v módě chodí. Ve chvíli, kdy se něco ukáže jako slušivé a módní, ženy to kupují, stává se z toho trend, ke kterému se návrháři neustále vracejí. Přesně jako tomu je u kombinace black&white. Milovníci minimalismu nikdy nešlápnou vedle pokud zkombinují tyto dvě barvy dohromady.

 black&white2

Interierové oživení

Postupem času se stává nedílnou součástí nejen módy, ale také interiérů. Čím dál více oblíbenou se černo bílá kombinace stává při designování. Nejen designéři, ale také lidé, kterým se black&white líbí, mají spoustu možností jak interiéry vytvářet. Může převládat bílá nebo naopak černá, existuje široké spektrum vzorů, tvarů, ale také látek.

 

Černo bílé vzory nikdy nevyjdou z módy, vždy budou elegantní a neomrzí.

 

Nevšední brokátová kolekce

Brokátová black&white kolekce se hodí na:

  • módní kousky

  • vybavení interiéru

  • čalounění

  • bytový textil (závěsy, polštáře, aj.)

 

Brokátové kousky nejsou typickým funkčním materiálem, je potřeba jim věnovat řádnou péči.

 

Ošetřovací symboly:

 

 

 

Zpět do obchodu