Hi Sailors

carousel_námořnický_2019

Dovolená

Období, na které se všichni těšíme. Jen si ji představte prožít na luxusní jachtě ve skvělé společnosti, zní to jako sen, že? K takovéto příležitosti se, ale musíte patřičně oblékat a my víme jak, prohlédněte si naše výrobky s námořnickými motivy a buďte IN. Oblékejte naši kolekci  na večerní párty či garden party a buďte hvězdou večera.

 

Modré sako, bílé kalhoty a kožený hnědý pásek, jsou klasika ale  s našimi doplňky vytáhnete svůj outfit na vyšší level. 

namornicka_P6030074

NÁMOŘICKÝ STYL

Klasika každé léto, jenž znamená – tmavě modré pruhy s bílými, doplněné o červenou barvu, pouze takto je to to pravé ořechové. Námořnický styl se hodí ke každému, nehledě na počet vrásek, šedivých vlasů, váhu, výšku nebo pohlaví. Naše kolekce s názvem Hi Sailors je sázkou na jistotu, se kterou nešlápnete vedle. Nemusíte se bát žádného faux pax. Hi Sailors jsme obohatili o vzor kotviček, kormidel a plachetnic, které vám připomenou dovolenou u moře.


                namornicka_P6030099 71100126_odznak_kotva

Jak "Hi sailors" nosit?

Jako vždy platí pravidlo méně je někdy více. Pokud vám vyváření outfitů nedělá problém a vaše looky pravidelně sklízí úspěchy, klidně se celí zahalte do Hi Sailors. V opačném případě vyberte jeden kousek z naší kolekce a zbytek dolaďte jednobarevným oblečením. Nemusíte se ani obávat vzorů, ty postačí na jednom kousku, na němž udělají spoustu parády. Nezapomeňte červenou barvu, která je neodmyslitelnou součástí námořnického stylu.

 

Doma stylově

Kolekce Hi Sailors se nevyhne ani bytovému sortimentu. Nechejte si ušít závěsy, ubrus nebo povlečení na míru z látky, která vystyluje váš byt či dům. Tu najdete na našem

e-shopu http://www.hedva-fashion.cz/latky/

 

 namornicka_P6030136  namornicka_P6030145  27600808_ubrus_behoun_kotva_bila

TIP

Pro celou rodinu

Hledáte v parních letních dnech stinné místo k posezení? Podívejte se na web www.stiniciplachta.cz a objednejte si vlastní stínící plachtu na míru.

 

 

Pro děti

Chtěli byste udělat radost svým dětem? Což takhle malý teepee stan? Využijte náš prodej metráže a zabavte své děti společnou výrobou stanu.

 

Buďte tvořiví, buďte IN!

 

Zpět do obchodu