Vánoční pečení

vánoční pečení1

 

 

Jakožto milovníci Vánoc a především příprav na tyto velkolepé svátky určitě s nadšením uvítáte naši kolekci "Vánoční pečení", ve které najdete spoustu nejen krásných, ale i funkčních výrobků. Jak už název kolekce napovídá, zaměřili jsme se na pečení cukroví a vychutnání si pohodové atmosféry počínajícího vánočního období.

 

Vánoce 2019 jsme pojali v ryze českém retro stylu. Proto zde najdete výrobky s oblíbeným károvaným vzorem a abychom naladili tu správnou atmosféru přidali jsme výšivku s motivem cukroví.

 


Aby šlo vše jako po másle
 

Máslo je samozřejmě nedílnou součástí téměř

každého receptu na cukroví, ale aby vám šlo

vše od ruky nebo jak se říká "po másle",

připravili jsme si pro vás důležité pomocníky

do vaší kuchyně jako například sadu dvou

utěrek, jelikož bohužel nádobí se samo

neumyje a ani utírání rukou do vašeho

stylového trička není úplně ideální.

 

  _DSC0238-1

 

 

 

Pod horké plechy máme speciální podložku pod horké předměty, kterou lze využít také jako chňapku, takže takové 2v1. Co nesmí chybět žádné hospodyni? Přeci zástěra! My jsme ušili kvalitní bavlněnou zástěru do pasu, která díky svým dlouhým poutkům bude lichotit každé postavě, samozřejmě moderní doba mobilních telefonů žádá bezpečný "úkryt" pro vašeho mobilního miláčka, tak jsme na zástěru přišili prostornou kapsu.

_DSC0157retuš _DSC0236retuš

 

 

 

Průvan

Co může být otravnějšího nežli průvan, který se táhne od oken nebo dveří?  Už nejspíš nic. Právě proto jsme navrhli zarážku do oken, jež se dá použít také pod dveře, abychom vás od protivného průvanu ochránili. Velkým bonusem je poutko. Ano, může se to zdát divné, ale právě poutko umožňuje zarážku pověsit do skříně nebo komory a nebude vám nikde překážet, válet se, či špinit.

Zarážku si velmi oblíbily děti, které ji využívají k polštářovým bitvám.

 

_DSC0091retuš-1

 

Malí šéfkuchaři

 

Máte doma malou šéfkuchařku/ šéfkuchaře/, která se ve

volné chvilce promění v bojovnici /bojovníka/a největší

zbraní jsou polštáře a zmíněná zarážka? Rozhodně se pro

malou šéfkuchařku hodí dětská zástěrka s laclem a

kapsou, aby vypadala stejně jako maminka.

   71100430_zastera_detska_karo_cervena_1

 

Pohoda

Po náročném pečení a ještě náročnějším úklidu si zasloužíte odpočinek. Zaujměte pohodlnou polohu na pohovce a obklopte se měkkými polštáři oblečenými do našich povláčků, které budou třešničkou na dortu.

 

_DSC0193 retuš ořez-1

Zpět do obchodu